LA NIT EN BLANC 2022 – 15 DE JULIOL

LA NIT EN BLANC 2022 – 15 DE JULIOL

El propòsit d’aquest esdeveniment és el de disfrutar d’una nit de creació artística a través de diverses activitats y esdeveniments culturals gratuïts. Per aquesta raó ampliarem l’horari d’obertura del museu fins les 12 de la nit.

Les activitats que vos proposem al llarg de la vesprada i per la nit són les següents:

  • 19:00h. Visita guiada a l’exposició temporal El pintor José Aparicio (1770-1838) de la mà de la seua comissaria i directora de l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, Pilar Tébar. Places limitades. Inscripció prèvia en el formulari online disponible ACÍ. Duració aproximada d’1h. Segona planta. AFORAMENT COMPLET.
  • 20:00h. NOVA visita guiada a l’exposició temporal El pintor José Aparicio (1770-1838). Degut a la gran demanda, la comissaria de la mostra Pilar Tébar realitzarà una segona visita guiada. Places limitades. Inscripció prèvia en el formulari online disponible ACÍ. Duració aproximada d’1h. Segona planta. AFORAMENT COMPLET.
  • De 19:00h a 21:00h. Reinventar i pegar. Taller per a xiquets i xiquetes que consistirà a crear un collage imantat seleccionant retalls de les pintures de l’exposició La generació figurativa. Premis per a la creació d’un museu. Al llarg d’aquestes dos hores, els participants podran apropar-se a les taules que habilitarem en la planta baixa i realitzar el taller durant el temps que necessiten, sempre acompanyats dels nostres monitors. Sense inscripció. Planta Baixa.
  • 21:00h y 23:00h. Marimba & Art. Els sons envoltants del músic percussionista Pepe Alepuz vos atraparan entre les obres de la mostra De l’informalisme a l’abstracció mediterrània.Duració de 20 minuts cada sessió. Entrada lliure. Planta Baixa.
  • 22:30h. Un recorregut en tres actes. El ballarí Kiko Giner y la cantant Diana Vargas interpretaran la peça Un mar violeta obscur en un màgic recorregut per la sala de l’exposició permanent El segle XIX. La col·lecció a la llum. Places limitades. Duració de 30 minuts. Inscripció prèvia en el formulari online disponible ACÍ. Planta Baixa i Primera. AFORAMENT COMPLET.
  • 23:00h. Visita guiada nocturna a l’exposició permanent El segle XIX. La col·lecció a la llum. Vine a descobrir la nostra col·lecció baix una llum diferent. Places limitades. Inscripció prèvia en el formulari online disponible ACÍ. Duració aproximada d’1h. Primera Planta. AFORAMENT COMPLET.

¡No vos ho podeu perdre! Serà una oportunitat única de disfrutar de la música, la dansa i l’art a les sales del MUBAG. També participen en aquest esdeveniment altres museus d’Alacant com el MARQ, MACA, MUA, Museu The Ocean Race, Museu Aigües d’Alacant, Centre Cultural las Cigarreras, Sala d’Exposicions de la Llotja del Peix o el Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert. Podeu consultar la seua programació tant a les seues pàgines web individuals, com a la web conjunta de MUSEA.

FORMULARI WEB NIT EN BLANC 2022

*S’informa als assistents a aquestes activitats que poden ser fotografiats pel personal del museu, durant el seu desenvolupament. Aquestes imatges formaran part dels arxius del museu i podran ser utilitzades a la pàgina web i xarxes socials.

MUBAG
c/ Gravina, 13-15
03002-Alacant (España)

© 2021 Servei Informàtica Diputació Alacante