SETMANA SANTA AL MUBAG 2023

SETMANA SANTA AL MUBAG 2023

De l’11 al 14 d’abril de 2023 us convidem a participar en les activitats de la Setmana Santa al MUBAG.

S’han preparat dos itineraris temàtics per a famílies que es desenvoluparan dins de l’exposició temporal Sorolla i la pintura valenciana del seu temps. Diàlegs i contrastos. Sorolla i la pintura valenciana del seu temps. Diálegs i contrastos.

Aquests dos itineraris estan destinats a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys acompanyats pels seus familiars. Es realitzaran tant en horari de demà com de vesprada, a les 12:00h i a les 18:00h, i per a participar serà necessària inscripció prèvia ja que els grups no sobrepassaran les 15 persones.

ITINERARI 1. Mirades creuades: l’artista i el/la model

  • Participants: Famílies
  • Edats: Xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys
  • Duració: 90 minuts
  • Activitat: itinerari guiat + activitat individual
  • Dies i hores: 11 i 13 d’abril a les 12:00h / 12 i 14 d’abril a les 18:00h

En aquest itinerari temàtic es recorrerà la sala expositiva prestant especial atenció al gènere del retrat i s’aprofundirà en la relació dels diferents artistes presents en la mostra: Joaquín Sorolla, María Sorolla, Manuel Benedito, Emilio Sala, Joaquim Agrassot, Cecilio Pla i la persona a la qual retrata. Es completarà la visita guiada amb una activitat manual en la qual cada membre de la família es ficarà en la pell d’un pintor i el recrearà en el seu estudi mentre retrata.

ITINERARI 2. Festa valenciana: llum, germanor i bellesa

  • Participants: Famílies
  • Edats: Xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys
  • Duració: 90 minuts
  • Activitat: itinerari guiat + activitat grupal
  • Dies i hores: 11 i 13 d’abril a les 18:00h / 12 i 14 d’abril a les 12:00h

Les gents de l’horta i la costa valenciana centraran la visita guiada d’aquest segon itinerari en el qual a través de diferents pintures es coneixerà la vida quotidiana, el treball i els costums de l’època huitcentista El recorregut culminarà amb una activitat manual conjunta en la qual es reinterpretarà la pintura Festa valenciana de Joaquín Sorolla. Cada unitat familiar decorarà un fragment de l’obra i al seu terme s’unirà amb la dels altres participants. Cada unitat familiar decorarè un fragment de l’obra i al seu termini s’unirà amb les de la resta de participants.

La reserva la podeu realitzar mitjançant aquestformulari d’inscripció

*S’informa als assistents a aquestes activitats que poden ser fotografiats pel personal del museu, al llarg del seu desenvolupament. Aquestes imatges formaran part dels arxius del museu i podran ser utilitzades a la pàgina web i xarxes socials.

Logo Mubag

MUBAG
c/ Gravina, 13-15
03002-Alacant (España)

© 2021 Servei Informàtica Diputació Alacante