LA NIT EN BLANC 2023 – 21 DE JULIOL

LA NIT EN BLANC 2023 – 21 DE JULIOL

La Nit en Blanc és un esdeveniment que té com a objectiu oferir al públic una nit plena de diferents activitats culturals i tallers artístics gratuïts. Per aquesta raó, el museu ampliarà el seu horari d’obertura i les seues portes romandran obertes fins a les 12 de la nit.

Les activitats que proposem tindran lloc al llarg de la vesprada i a la nit, de 19:00h a 00:00h. Són les següents:

  • De 19:00h a 20:30h. MIRADES CREUADES. Taller de dibuixar i acolorir per a xiquets/es que consistirà a interpretar l’estudi d’un artista i dibuixar una obra imaginària. Es podran inspirar en estudis reals d’artistes, del segle XIX, presents en l’exposició El segle XIX. La col·lecció a la llum o partir de la seua pròpia imaginació. Entrada lliure. Planta Baixa.  Es podrá participar en el taller Mirades creuades al llarg de l’hora i mitja de duració.

  • 21:00h. PIANO-PAISATGES. El compositor Benjamin Sun interpretarà peces instrumentals per a piano relacionades amb les obres d’art contemporani de la mostra L’art com a inspiració. La col·lecció de Sara Navarro. En una segona part crearà noves peces musicals a partir de notes que toquen els assistents. Duració 60’. Entrada lliure. Planta Baixa.

  • 22:15h i 23:15h. NIT DE SUBASTES. Un espectacle teatral ideat per la companyia Ambulantes Lab. Els convidats/participants es traslladaran a l’any 1899 i viuran la primera subhasta nocturna realitzada en el Palau. Seran rebuts per la Comtessa de Lumiares, podran vestir els seus millors gal·les, i hauran de licitar a mà alçada. Duració 40’ cada passada. Places limitades. Planta primera. Es requerix preinscripció.

* ¡22:15H COMPLET!

* ¡23:15H COMPLET!

No perdeu l’oportunitat d’experimentar aquesta Nit en Blanc! Serà una oportunitat única per a divertir-se amb amics i familiars a través de tallers, música, i art a les sales del MUBAG. A més, també participen en aquest esdeveniment altres museus d’Alacant com el MARQ, MACA, MUA, Museu The *Ocean Race, Museu Aigües d’Alacant, Centre Cultural les Cigarreres, Sala d’Exposicions de la Llotja del Peix o l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert. Podeu consultar la seua programació tant en les seues pàgines web individuals, com en la web conjunta de MUSEA.

*S’informa als assistents a aquestes activitats que poden ser fotografiats pel personal del museu, durant el seu desenvolupament. Aquestes imatges formaran part dels arxius del museu i podran ser utilitzades a la pàgina web i xarxes socials.

MUBAG
c/ Gravina, 13-15
03002-Alacant (España)

© 2021 Servei Informàtica Diputació Alacante