L’art com a inspiració. La col·lecció de Sara Navarro

Organitza:

MUBAG

Comissari:

Begoña Deltell

Lloc:

Sala exposicions planta baixa del MUBAG

Dates:

Del 29 de novembre de 2022 al 25 de juny de 2023

L’art com a inspiració. La col·lecció de Sara Navarro reuneix 53 obres que la dissenyadora alacantina, Sara Navarro, ha adquirit durant més de 30 anys i prop d’un centenar dels seus dissenys més emblemàtics. En aquesta primera exposició que conjumina l’art i el disseny per primera vegada en el MUBAG, Begoña Deltell, comissària de la mostra s’ha encarregat del discurs expositiu amb els artistes contemporanis de prestigi presents, entre els quals figuren Antoni Tàpies, Eduardo Chillida, Pablo Palazuelo, Jaume Plensa, Equip Crònica, Alfonso Albacete, Guinovart, Jannis Kounellis, Lucio Muñoz, Rafols Casamada, Yutaka Mori, Max Pam, Joan Miró, Alexanco, Hernández Pijuan, Nicola de María, Jus Juchtmans i Arnulf Rainer.

També s’exhibeixen treballs d’autors de generacions més joves com Isabel Córdoba, Judith Egger, Estefanía Martín Serna, María Luisa Sanz, Antoni Llena, Cristina Otero, Alberto Datas, Alberto Grassi, Pedro Chillida, Ignacio Llamas, Ginés Sánchez Hevia, Alex Cano, Avelino Salas, Jordi Alcaraz, José Manuel Ballester, Linarejos Moreno, Pablo Genovés, Eduardo Nave, Dionisio González, Javier Calleja i Guillermo Peñalver.

Sara Navarro forma part de la tercera generació d’una família d’artesans i industrials del calçat de la ciutat d’Elda. En 1979 va crear la seua pròpia marca amb un disseny que sempre s’ha situat a l’avantguarda, sota la companyia SarahWorld. La dissenyadora ha rebut guardons de gran rellevància que recolzen la seua trajectòria professional, entre els quals es troben el Premi FEDEPE a la Dona Empresària de l’Any 2002 o la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts 2005. És vicepresidenta de l’Associació Madrilenya de Dones Directives i Empresàries (AMMDE), així com la seua directora en la Comunitat Valenciana.

 

Visites guiades a “L’art com inspiració. La col·lecció de Sara Navarro”:

  • VISITES GUIADES PER A GRUPS, de dimarts a diumenge en l’horari habitual del museu, del 29 de novembre de 2022 al 25 de juny de 2023
  • PASSES GUIATS FIXOS CAP DE SETMANA, els dissabtes a les 17:30h.

Podeu inscriure-vos al següent FORMULARI, cridant al telèfon 611729787 (atenció Dll-Dv 9-14h) o al correu visitasmubag@recursossl.es.

Logo Mubag

MUBAG
c/ Gravina, 13-15
03002-Alacant (España)

© 2021 Servei Informàtica Diputació Alacante