DIA MUNDIAL DEL TURISME 2020

DIA MUNDIAL DEL TURISME 2020

El MUBAG se suma a les activitats programades a Alacant amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Turisme el proper diumenge, 27 de setembre, i convida tots els ciutadans a conèixer la seva exposició EL SEGLE XIX AL MUBAG. De la formación a la plenitud de un artista ; un recorregut per les obres més excel·lents de la pintura alacantina del segle XIX.

L’Artista Destacat, espai temporal de la dita exposició, està dedicada a Joaquín Agrasot. D’aquesta manera, el museu alacantí ret homenatge a l’artista en la commemoració del centenari de la seva mort el 1919, amb dues obres del Museu Nacional del Prado: Las dos amigas y Lavandera de la Scarpa.

A més, Antonio Gisbert ocupa la zona anomenadaReconeixement internacional, dins de la mateixa exposició. Aquesta figura de referència a la pintura d’història va ser director del Museu del Prado i pintor àulic. La mostra recull tres dels principals temes pictòrics, el retrat, la mitologia i la història i inclou obres cedides pel Museu de Belles Arts de Bilbao, Patrimoni Nacional, Universitat Complutense i Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Ferran.

El MUBAG també exhibeix a l’entreplanta la col·lecció de la Diputació d’Alacant sobre els artistes vinculats a l’Escola de Dibuix del Consolat Marítim i Terrestre, primer centre oficial d’ensenyament en belles arts, i entre els quals destaquen Vicente Suárez Ordóñez, José Aparicio i Vicente Rodes.

Activitat:Dia Mundial del Turisme

Data:diumenge, 27 de setembre

Horari: 10 a 14 hores.

Entrada: gratuïta

Carrer: Gravina, 13-15

Més informació: 965 14 67 80

Logo Mubag

MUBAG
c/ Gravina, 13-15
03002-Alacant (España)

© 2021 Servei Informàtica Diputació Alacante