VISITES EDUCATIVES

VISITES EDUCATIVES

 El segle XIX. La col·lecció a la llum. Curs 23/24

Ja ha començat el curs també al MUBAG! Veniu a descobrir la nostra exposició permanent El segle XIX. La col·lecció a la llum amb diverses activitats adaptades al currículum educatiu de cada nivell. Una forma entretinguda de passar un matí fora del col·legi o institut, reforçant allò que han après a classe. A més a més, totes les nostres activitats son GRATUÏTES. 

Servei disponible a partir del 19 de SETEMBRE. De dimarts a divendres, en horari de 10h a 14h. Totes les activitats s’ofereixen en valencià i castellà. Reserva de les activitats com a mínim amb una setmana d’antelació. 

Posa’t en contacte amb el nostre equip per a rebre informació sobre aquestes i altres activitats: 

  • Contacto preferent per correu: mubag@esatur.com
  • Telèfon: 663 568 834 (atenció de dimarts a divendres de 9h a 14h)

Exposicions temporals

S’està preparant el programa educatiu per a la pròxima exposició temporal del MUBAG que es presentarà al públic a mitjan octubre. Vos anirem informant del contingut el més aviat possible.

*S’informa als assistents d’aquestes visites guiades que poden ser fotografiats pel personal del museu, durant el seu desenvolupament. Aquestes imatges formaran part dels arxius del museu i poden ser utilitzades en la pàgina web i xarxes socials.

Logo Mubag

MUBAG
c/ Gravina, 13-15
03002-Alacant (España)

© 2021 Servei Informàtica Diputació Alacante