DIA INTERNACIONAL DEL MUSEU 2021

DIA INTERNACIONAL DEL MUSEU 2021

CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DEL MUSEU EN EL MUBAG!

El dia 18 de maig, celebrem el dia internacional dels museus, per això hem preparat una sèrie d’activitats en aqueixa setmana.

L’objectiu del Dia Internacional dels Museus (DIM) és conscienciar sobre el fet que els museus són un important mitjà per a l’intercanvi cultural, l’enriquiment de les cultures, així com per al desenvolupament de la comprensió mútua, de la col·laboració i de la pau entre els pobles.

Amb el tema “El futuro de los museos: recuperar y reimaginar”, el Dia Internacional dels Museus 2021 convida als museus, als seus professionals i a les comunitats a crear, imaginar i compartir noves pràctiques de (co)creació de valor, nous models de negoci per a les institucions culturals i solucions innovadores per als reptes socials, econòmics i mediambientals del present.

LA NOSTRA PROGRAMACIÓ

Dimarts, 18 de maig

  • 10:00h. Obertura d’un nou espai expositiu “La finestra de l’art”. Un lloc on anar descobrint a artistes contemporanis, les seues obres, així com la tècnica amb la qual treballen.

Dissabte, 22 de maig

  • 12:00h. Taula redona: “Museus i perspectiva de gènere; experiències, metodologies i recursos per a fer els museus espais d’igualtat”. Comptarà amb Isabel Tejeda; Historiadora de l’Art i professora de la Universitat de Múrcia, Mariángeles Pérez; Doctora en Història de l’Art, Sofía Albero; Doctora en Arts i Humanitats, investigadora i comissària d’Art, i Remedios Navarro; tècnic de cultura en el Museu de la Universitat d’Alacant. Més informació en: http://bit.ly/museosygenero. Places limitades, prèvia inscripció en mubag@diputacionalicante.es
  • 18:00h. Sessió de MUS’N’BABIES. Aquesta activitat uneix els conceptes de música, museu i bebé, i consisteix a realitzar visites dinamitzades als museus aplicant tècniques d’educació musical. Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. Col·labora: Àrea de Cultura-MUBAG. Realitza: Utem, Escola de música. Places limitades, prèvia inscripció en mubag@diputacionalicante.es

EL NOSTRE HORARI

Dilluns tancat

Dimarts a dissabte de 10.00 a 20.00 hores

Diumenges i festius de 10.00 a 14.00 hores

Es mantindran totes les mesures sanitàries enfront del COVID-19 en cadascuna de les nostres activitats i durant les visites que realitzeu https://bit.ly/mubagculturasegura

S’informa els assistents a aquestes activitats que poden ser fotografiats, pel personal del museu, durant el desenvolupament d’aquestes. Aquestes imatges formaran part dels arxius del museu i podran ser utilitzades a la pàgina web i xarxes socials.

Logo Mubag

MUBAG
c/ Gravina, 13-15
03002-Alacant (España)

© 2021 Servei Informàtica Diputació Alacante