965 14 67 80 - Carrer Gravina, 13, 15, 03002 Alacant

NORMAS ESPECIALES COVID

MESURES COVID

El MUBAG està oberta al públic i ha adoptat les mesures higièniques i sanitàries necessàries per a garantir una visita segura. Per la vostra seguretat i de tot(e)s heu de: Espereu el vostre torn, l’aforament és limitat. Usa mascareta, és obligatòria a l’interior de...

Normes d’accés Aquestes regles i recomanacions han sigut establides per a assegurar la conservació de les obres d’art i la seguretat dels visitants. S’hauran de complir estrictament i sense excepció. La teua col·laboració és valuosa.

termometro Donada la temperatura del Museu, a l’estiu és convenient portar una peça d’abric.

no-luggage No es permet l’accés a les sales amb embalums grans: paraigua i totes les bosses, motxilles i embalums majors de 35×35 cm.

percha-1 Es disposa de servei de guarda-roba per a depositar peces d’abric i objectes no permesos. El Museu no es responsabilitza del contingut dels objectes depositats.

shoutNo tocs les obres d’art. Són fràgils i poden danyar-se al mínim frec. No està permés entrar a les sales amb objectes punxants o altres objectes, com a senyalitzadors (bolígrafs, etc.).Guarda una distància prudencial respecte a les obres d’art.

no-photoFotos i vídeo. No està permés prendre imatges a l’interior del Museu, no es poden realitzar fotografies amb o sense flaix.

familia Si véns al Museu amb xiquets, procura que estiguen sempre al costat de tu. Ajuda’ns explicant-los la importància de no tocar els objectes. No deixes que ronden per les sales ja que podrien molestar als altres visitants. Els grups de xiquets han d’anar controlats en tot moment perquè complisquen les normes. Es requereix un mínim d’un adult per cada 10 xiquets.

no-pets No està permesa l’entrada d’animals, excepte gossos-guia.

no-smoking No està permés fumar, introduir aliments i begudes.

mobile-phone Es prega que els telèfons mòbils siguen desconnectats durant la visita al Museu i es prohibeix la presa d’imatges amb ells.

Queda reservat el dret d’admissió.

Pin It on Pinterest

Share This